A Szombathelyi Lovasiskola lovai:

A lovasiskolában jelenleg 14 ló van, ebből 6 oktatási, 8 pedig hobby ill. versenyló.

az oktatási lovakat:Aláhúzzuk

A hobbi ill.versenylovakat meg:Simán haggyuk!

Baronesz

Szép küllemű, belovaglás alatt álló csikó Furioso Northsatr kanca!Sötétpej szinü ,közepess marmagasságu ló!A karámban muatatott teljestményei alampján ugrolónak fog bizonyulni./de ez még a jövő gyümölcse/

Bogár

A lovasiskola egyik legtöbbet bíró oktatási lova.Mind csoportba mind egyedi lovaglásra is alkalmas kanca. Kicsik és nagyok egyaránt lovagolhatják ezt a fekete szépséget.

Hasszán

Minden munkára alkalmazható 17 éves, herélt.A lovardában nap mint nap ő húzza a szekeret és egyaránt oktatási lónak is használják.Nyugodt természetének köszönhetően kisebb gyermekek részére is ajánlott, persze jobb ha van kéznél ostor :)

Kiskegyed

Ugratásra, futószárazásra, tereplovaglásra, ill. oktatási célra alkalmas ló. Pár éve tenyészkancának használták így ezen a téren sem tapasztalhatunk csalódást.

Komancs

Komancs  fiatal korában többször lett országos bajnok Millitaryban!Most is versenyezhetne csak a sok versenyzés miatt az izületei nem olyan jók!Viszont haladó gyerekekkel nagyon szépen megy lovaglás alatt!

Morgenrot

Morgen apja amerikai ló,anyja magyar!Angol Telivér!Díjlovaglás inkább az ő ága de ugratás is megy neki!Ngyon kedves paci!Szereti ha simogatják.Sajnos Mén tehát vigyázni kell vele nem mehet akárhova!:-D

Vőfély

Vőfély apja Lucnaor a híres ugróló.Ebből adódóan ő is nagyon jó ugróló lesz!A karámban mutatott teljesítményei is mutatják!Nagyon szép,Nagymozgásu ló!

Lord

Lord egy nagyon aranyos,nagy herélt paci!Díjlónak,Díjugrólónak is nagyon jó lenne!Sajnos sokszor hátracsapja a fülét de nem csinál semmit!Nagy mozgása van és nem is kicsike ló.

Szenátor

Ő talán a lovasiskola legidősebb/17/éves lova!Eggyátalán nem látszik alkatán,h mennyi idős!Sőt 5 évet le is tagadhatna nyugodt szívvel!!A A kezdő gyerekek általában rajta tanulják meg a futószárazáson az alapokat!Nagyon szép mén,kivételes!És mennyire szereti ha kényeztetik...

Mózes

Ő most érkezett a lovardánkba!Nagyon arayos kis pacci!A sorban a kezdő-haladó gyerekekkel,felnőttekel kíválóan megy!Nagyon jó tanuló ló!

Vagány

Lovarda eggyik nagyfiuja/herélt/a karámban!Nem erőszakos,nem veszekedős inkább tolakodó ha almát vagy valamien finomságot lát a kezedben!A díjugratás,Díjlovaglás is nagyon jól megy neki!

Oldalmenü
Naptár